David-coin - De laatste guldenbiljetten

In dit filmpje ziet u de laatste guldenbiljetten (Van 5 gulden t/m 1000 gulden) die er waren voordat de euro kwam. (Serie Erflaters). Verzamel ze allemaal op: www.david-coin.com Mvg David-coin

Munten en bankbiljetten inkoop en verkoop David-coin

In dit filmpje laat ik u kort kennismaken met de website "David-coin". Voor zowel inkoop als verkoop van Munten en Bankbiljetten. Gratis taxatie. Wij kopen en verkopen: Nederlandse munten en Bankbiljetten Wereldmunten en Bankbiljetten Kilo's munten Misslagen penningen Euromunten Edelmetaal Postzegels Catalogi en Opbergsystemen Neem gerust vrijblijvend contact op. Mvg David-coin www.david-coin

Blog

Willem 1 en zijn muntslag


Anders dan je misschien zou verwachten is koning Willem I niet de eerste koning van Nederland. Dat was Lodewijk Napoleon. Dit jongere broertje van Napoleon Bonaparte werd tot koning van Holland gekroond door de dictator pur sang. Lodewijk Napoleon moest het hart van de Nederlanders nog winnen. Na eeuwen een republiek te zijn geweest werden ze ineens een monarchie.

Lees meer...

De Romeinse tijd en zijn muntslag

Iedereen heeft een eigen beeld van Het Romeinse Rijk. Misschien bij u bekend vanwege de nog steeds bestaande aquaducten, de gladiatoren in de arena, de films over de Romeinen met hun keizers, de wapens en wapenrustingen of misschien de grote handel drijving? Maar waar begon het nou allemaal eigenlijk?

Lees meer...

(Vloer) beleggen met munten?


Dat nam deze liefhebber van oud geld wel heel letterlijk, toen deze verzamelaar hoorde dat het ook mogelijk was om je eigen toiletvloer te beleggen met oude stuivers van de guldentijd.  (Wilt u ook zo’n vloer maken? Lees onderaan de uitgebreide versie hoe u ook een vloer kunt beleggen met munten).

Lees meer...

Contact

Betaal veilig met

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe collecties en aanbiedingen.Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.