Levering en verzendkosten

Levering:

Wij doen zorgvuldig ons best om uw geplaatste bestelling zo spoedig mogelijk bij u te leveren. Bestellingen voor 16:00 uur proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. De meeste producten die wij leveren zijn meteen voorradig. Echter kan het zich voordoen dat een product niet meer voorradig is of mogelijk op bestelling geleverd wordt. Dit staat dan ook vermeld bij het product dat u besteld, inclusief het aantal leverdagen. Wij houden u hier dan zo goed mogelijk van op de hoogte. Hou er rekening mee dat we alleen verzenden op werkdagen. Wij verzenden onze brieven en pakketten met Post NL. Mits u voor 16:00 besteld en de post op tijd is krijgt u uw bestelling de volgende (werk)dag binnen. Let op! Vrijdag bestellen , is meestal na het weekend op dinsdag binnen. Voor verdere vragen neem gerust contact op.

 

Verzendkosten en gratis verzending:

Voor bestellingen vanaf 50 euro krijgt u bij ons gratis verzending binnen heel Nederland. Uitgezonderd is daarvoor de categorie Edelmetaal. Staat een product in de categorie Edelmetaal, dan telt deze niet mee aan het bedrag van 50 euro. Besteld u 50 euro of meer aan overige producten en daarbij producten uit de categorie Edelmetaal, dan is de complete verzending ook gratis.
Voor bestellingen buiten Nederland rekenen wij wel verzendkosten en is er geen gratis verzending optie. Bij bestellingen binnen Nederland onder de 50 euro worden verzendkosten berekend. Hiervoor hebben wij de volgende 4 opties:

-Verzending t/m 100 gram:€2,50
-Verzending t/m 350 gram:€3,95
-Verzending t/m 2 kilo (brievenbuspakje):€4,95
-Aangetekende/verzekerde verzending t/m 9,5 kilo als pakket:€9,50

 

Helaas is het niet meer mogelijk om internationaal producten per gewone post te laten versturen. Dit zorgt ervoor dat het enkel mogelijk is om per pakket te versturen. Deze pakketten zullen verzekerd verzonden worden. De volgende tarieven zijn van toepassing;

 

Binnen Europa:

-Pakket verzending t/m 1,9 kilo:€17,50
-Pakket verzending t/m 4,5 kilo:€27,50
-Pakket verzending t/m 9,5 kilo:€30,-
-Pakket verzending t/m 19  kilo:€40,-

Wereldwijd:

-Pakket verzending t/m 1,9 kilo:€32,50
-Pakket verzending t/m 4,5 kilo:€49,50
-Pakket verzending t/m 9,5 kilo:€60,-
-Pakket verzending t/m 19  kilo:€115,-

Afhalen:

Bent u woonachtig in Dordrecht of komt u binnenkort in de buurt? Kies dan voor de optie afhalen bij uw betaling. Deze optie is uiteraard gratis en scheelt ook weer kosten voor u als klant. Afhalen is echter wel op afspraak dus neem hiervoor contact per telefoon via 06-81285467 of via de mail .