Gratis verzending vanaf 75 euro binnen NL*
Vertrouwd en ervaren
Verzamel leuke extra's bij uw aankopen


Nog geen producten in uw winkelwagen.

Levering en verzendkosten

Levering:

Wij doen zorgvuldig ons best om uw geplaatste bestelling zo spoedig mogelijk bij u te leveren. Bestellingen voor 15:00 uur proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. De meeste producten die wij leveren zijn meteen voorradig. Echter kan het zich voordoen dat een product niet meer voorradig is of mogelijk op bestelling geleverd wordt. Dit staat dan ook vermeld bij het product dat u besteld, inclusief het aantal leverdagen. Wij houden u hier dan zo goed mogelijk van op de hoogte. Hou er rekening mee dat we alleen verzenden op werkdagen. Wij verzenden onze brieven en pakketten met Post NL. Mits u voor 15:00 besteld en de post op tijd is krijgt u uw bestelling de volgende (werk)dag binnen. Let op! Vrijdag bestellen , is meestal na het weekend op maandag of dinsdag binnen. Voor verdere vragen neem gerust contact op.

 

Verzendkosten en gratis verzending:

Voor bestellingen vanaf 75 euro krijgt u bij ons gratis verzending binnen heel Nederland. Uitgezonderd is daarvoor de categorie Edelmetaal. Staat een product in de categorie Edelmetaal, dan telt deze niet mee aan het bedrag van 75 euro. Besteld u 75 euro of meer aan overige producten en daarbij producten uit de categorie Edelmetaal, dan is de totale verzending volgens het edelmetaal tarief ivm. compleet verzekerde verzending. 
Voor bestellingen buiten Nederland rekenen wij wel verzendkosten en is er geen gratis verzending optie. Bij bestellingen binnen Nederland onder de 75 euro worden verzendkosten berekend. Hiervoor hebben wij de volgende 5 opties:

-Verzending t/m 50 gram:€2,50
-Verzending t/m 100 gram:€3,50
-Verzending t/m 350 gram:€4,50
-Verzending t/m 2 kilo (brievenbuspakje):€4,95
-Verzending t/m 9,5 kilo pakket:€8,00

-Aangetekende/verzekerde verzending t/m 9,5 kilo als pakket:€10,-

Edelmetaal:

-Aangetekende/verzekerde verzending t/m 9,5 kilo als pakket:€10,-
-Verzekerde verzending t/m 9,5 kilo als pakket €15,95 (Binnen Nederland) 

Aangetekende & verzekerde verzendingen zijn verzekerd bij verlies of niet aankomen, van de pakjes. Vanaf dat u voor 75 euro of meer besteld en de gratis verzending ontvangt, zijn de spullen automatisch verzekerd bij ons. 

Helaas is het niet meer mogelijk om internationaal producten per gewone post te laten versturen. Dit zorgt ervoor dat het enkel mogelijk is om per pakket te versturen. Deze pakketten zullen verzekerd verzonden worden. De volgende tarieven zijn van toepassing;

 

Binnen Europa:

-Pakket verzending t/m 1,9 kilo:€17,50
-Pakket verzending t/m 4,5 kilo:€27,50
-Pakket verzending t/m 9,5 kilo:€30,-
-Pakket verzending t/m 19  kilo:€40,-

Wereldwijd:

-Pakket verzending t/m 1,9 kilo:€32,50
-Pakket verzending t/m 4,5 kilo:€49,50
-Pakket verzending t/m 9,5 kilo:€60,-
-Pakket verzending t/m 19  kilo:€115,-

Afhalen:

Bent u woonachtig in Dordrecht of komt u binnenkort in de buurt? Kies dan voor de optie afhalen bij uw betaling. Deze optie is uiteraard gratis en scheelt ook weer kosten voor u als klant. Afhalen is echter wel op afspraak dus neem hiervoor contact per telefoon via 06-81285467 of via de mail .

Blogs over munten en bankbiljetten

Het Gouden Vijfje van 1912

Het gouden vijfje uit 1912 is een van de meest begeerde en fascinerende munten in de Nederlandse numismatische wereld. Met zijn prachtige ontwerp, historische achtergrond en zeldzaamheid heeft deze munt een speciale plaats verworven in de harten van verzamelaars en liefhebbers van over de hele wereld. We gaan in deze blog dieper in op de oorsprong, het ontwerp en de betekenis van het gouden vijfje uit 1912.

Lees meer...

De waarde van koper

Koper, een van de oudste metalen die door de mensheid worden gebruikt, heeft door de eeuwen heen een belangrijke rol gespeeld in diverse aspecten van ons leven, van industrie en technologie tot kunst en decoratie. In deze blog duiken we dieper in de fascinerende wereld van koper en verkennen we zijn geschiedenis, eigenschappen, toepassingen en artistieke waarde.

Lees meer...

Hoeveel goud en zilver is er wereldwijd?

In deze korte blog gaan we in op de vraag hoeveel goud en zilver er nu wereldwijd te vinden is. Het grootste deel van het goud bevindt zich in de vorm van goudstaven en goudklompen, met een relatief klein deel dat wordt gebruikt voor sieraden, munten en industriële toepassingen. 

Lees meer...

Contact

  • David-Coin
  • Nederland
  • Youtube
  • Facebook

Betaal veilig met

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe collecties en aanbiedingen.Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.