Transporti falas nga 75 euro brenda NL
I besuar dhe me eksperience
Mblidhni shtesa të këndshme me blerjet tuaja


Nuk ka ende produkte në karrocën tuaj të blerjeve.

Garanci dhe ankesa

Garanci

Qëllimi ynë është që gjithçka të funksionojë sa më shumë të jetë e mundur për ju, si klient. Kënaqësia e klientit është pra ajo që ne duam të realizojmë për ju çdo ditë.
Sidoqoftë, është e mundur që ka ndodhur një gabim njerëzor ose që diçka ka shkuar keq në postë. Prandaj keni garanci për të na raportuar këtë brenda dy muajve pasi situata është vërtetuar. Nëse defekti bie brenda garancisë, ne do të rregullojmë riparimin ose zëvendësimin falas.

Ankesat

Nëse ndodh që diçka nuk shkoi siç ishte planifikuar, ne ju kërkojmë që të na njoftoni më parë.
Ne jemi të lumtur të kërkojmë një zgjidhje për situatën në mënyrë që të vazhdojmë të garantojmë garancinë më të lartë të mundshme të kënaqësisë.
Ju mund të na tregoni me email  ose telefononi në +316 81285467 për të na njoftuar situatën tuaj.
Nëse kjo nuk çon në zgjidhje, është e mundur që të regjistroheni mosmarrëveshjet tuaja për ndërmjetësim përmes Stichting WebwinkelKeur përmes www.webwinkelkeur.nl/consumer/geschil
Nga 15 shkurt 2016, do të jetë e mundur që konsumatorët në BE të regjistrojnë ankesa përmes platformës ODR të Komisionit Evropian. Kjo platformë ODR mund të gjendet tek http://ec.europa.eu/odr. Nëse ankesa juaj nuk po trajtohet ende diku tjetër, ju jeni të lirë të paraqisni ankesën tuaj përmes platformës së Bashkimit Evropian. "

Blogje rreth monedhave

Beatrix dhe monedha e saj

Beatrix Wilhelmina Armgard lindi më 31 janar 1938 në Baarn si fëmija i parë i Princeshës. Juliana dhe Princ Bernard. Ajo kaloi një pjesë të fëmijërisë së saj për shkak të Lufta e Dytë Botërore dera brenda Kanadë. Beatrix u arsimua në Baarns Liceum dhe më vonë studioi drejtësi, sociologji dhe histori në Leiden. Më 7 shkurt 1956, ajo u emërua trashëgimtare e kurorës si anëtare e Këshillit të Shtetit, organi më i lartë këshillimor i qeverisë.

Lexoni më shumë ...

Juliana dhe monedha e saj


Juliana
Louise Emma Marie Wilhelmina lindi në Hagë më 30 prill 1909 dhe ishte fëmija i vetëm i Mbretëresha Wilhelmina dhe Princi Henri i Mecklenburg-Schwerin. Pas një numri abortesh spontane të Wilhelminës, u rrit frika se një trashëgimtar i fronit nuk do të materializohej. Me lindjen e kësaj princeshe të vogël, një psherëtimë lehtësimi përshkoi vendin.

Lexoni më shumë ...

Wilhelmina dhe monedha e saj


Wilhelmina Helena Paulina Maria lindi në Hagë më 31 gusht 1880. Ajo ishte fëmija i vetëm i William III dhe gruaja e tij e dytë Emma nga Waldeck-Pyrmont. Për shkak se të gjithë fëmijët nga martesa e parë e Willem III vdiqën para vdekjes së tij, Wilhelmina u bë Mbretëresha e Holandës më 23 nëntor 1890 kur babai i saj vdiq, nën kujdesin e nënës së saj Mbretëresha Ema.

Lexoni më shumë ...

Kontakt

Paguaj me siguri me

newsletter

Regjistrohuni në buletinin dhe qëndroni të informuar për koleksionet dhe ofertat e reja.Duke vazhduar, ju pranoni deklaratën tonë të privatësisë.