Гаранција и поплаки

Гаранција

Нашата цел е да направиме сè да работи како што е можно непречено за вас, како клиент. Задоволството на клиентите е затоа она што сакаме да го постигнеме за вас секој ден.
Сепак, можно е да се случи човечка грешка или дека нешто поминало наопаку по пошта. Затоа имате гаранција да го пријавите ова во рок од два месеци по утврдувањето на ситуацијата. Ако дефектот е во рамките на гаранцијата, ние ќе организираме поправка или замена бесплатно.

Complалби

Ако се случи нешто не поминало како што било планирано, ве замолуваме прво да ги споделите со нас.
Среќни сме што бараме решение за ситуацијата со цел да продолжиме да гарантираме највисока можна гаранција за задоволство.
Може да не известите преку е-пошта  или јавете се на +316 81285467 за да ја известите вашата состојба.
Ако ова не доведе до решение, можно е да го регистрирате вашиот спор за медијација преку Stichting WebwinkelKeur преку www.webwinkelkeur.nl/consumer/geschil
Од 15 февруари 2016 година, исто така е можно потрошувачите во ЕУ да регистрираат поплаки преку платформата ОДР на Европската комисија. Оваа платформа ODR може да се најде на http://ec.europa.eu/odr. Ако вашата жалба сè уште не е решена на друго место, можете слободно да ја поднесете вашата жалба преку платформата на Европската унија “.

Блог

Вилем 1 и неговата монета


Спротивно на она што може да очекувате, кралот Вилем I не е првиот крал на Холандија. Тоа беше Луис Наполеон. Овој помлад брат на Наполеон Бонапарта беше крунисан за холандски крал од диктаторот пур пееше. Лодевик Наполеон допрва требаше да го освои срцето на Холанѓаните. Откако беа република со векови, тие одеднаш станаа монархија.

Прочитајте повеќе ...

Римската ера и нејзината кованица

Секој има свој лик за Римската империја. Можеби ви се познати по сè уште постоечките аквадукти, гладијаторите во арената, филмовите за Римјаните со нивните императори, оружјето и оклопите или можеби големата трговија? Но, од каде започна сè?

Прочитајте повеќе ...

(Кат) инвестирање со монети?


Овој lубител на стари пари го сфати тоа буквално, кога овој колекционер слушна дека е можно и да инвестирате сопствен тоалетен под со стари никели од ерата на Гилдер. (Дали исто така би сакале да направите таков под? Прочитајте ја деталната верзија на дното за тоа како можете исто така да инвестирате под со монети).

Прочитајте повеќе ...


Продолжувајќи, вие се согласувате со нашата изјава за приватност.