Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

David mønt, beliggende på Transvaalstraat 5, er ansvarlig for behandlingen af ​​personoplysninger som vist i denne fortrolighedserklæring.

Kontaktoplysninger:
www.davidcoin.com
Transvaalstraat 5
3312 EX Dordrecht
+ 31 (0) 681285467
David van Vugt er databeskyttelsesansvarlig for David-mønt Han / hun kan nås via

Personlige data, som vi behandler
David-coin behandler dine personlige data, fordi du bruger vores tjenester og / eller fordi du leverer dem selv.

Nedenfor finder du en oversigt over de personlige data, vi behandler:
- For- og efternavn
- Køn
- Fødselsdato
- Fødested
- Adresseoplysninger
- Telefonnummer
- E-mail-adresse
- Andre personlige data, som du aktivt leverer, for eksempel ved at oprette en profil på dette websted, i korrespondance og telefonisk
- Placeringsdata
- Oplysninger om dine aktiviteter på vores hjemmeside
- Data om din surfeadfærd på tværs af forskellige websteder (for eksempel fordi dette firma er en del af et annoncenetværk)
- Liste over kundekontaktoplysninger via en app
- Internetbrowser og enhedstype
- Bankkontonummer


Særlige og / eller følsomme personoplysninger, som vi behandler
Vores hjemmeside og / eller service har ikke til hensigt at indsamle data om besøgende på websitet under 16 år. Medmindre de har tilladelse fra forældre eller værge. Vi kan dog ikke kontrollere, om en besøgende er ældre end 16 år. Vi anbefaler derfor, at forældre inddrages i deres børns onlineaktiviteter for at forhindre, at data om børn indsamles uden forældres samtykke. Hvis du er overbevist om, at vi har indsamlet personlige oplysninger om en mindreårig uden denne tilladelse, bedes du kontakte os på , sletter vi disse oplysninger for dig.


Til hvilket formål og på hvilket grundlag behandler vi personoplysninger
David-Coin behandler dine personlige data til følgende formål:
- Håndtering af din betaling
- Sende vores nyhedsbrev og / eller reklamebrochure
- For at kunne ringe eller e-maile dig om nødvendigt for at udføre vores tjenester
- For at informere dig om ændringer i vores tjenester og produkter
- For at tilbyde dig muligheden for at oprette en konto
- At levere varer og tjenester til dig
- David-coin analyserer din opførsel på webstedet for at forbedre webstedet og tilpasse udvalget af produkter og tjenester til dine præferencer.
- David-mønt følger din surfeatfærd på forskellige websteder, som vi skræddersyr vores produkter og tjenester til dine behov.
- David-mønt behandler også personoplysninger, hvis vi er juridisk forpligtet til at gøre det, såsom oplysninger, som vi har brug for til vores selvangivelse.


Automatiseret beslutningstagning
David-coin træffer beslutninger, om de er baseret på automatiseret behandling af spørgsmål, der kan have (betydelige) konsekvenser for mennesker. Dette er beslutninger truffet af computerprogrammer eller -systemer uden at involvere en person (for eksempel en medarbejder hos David-coin). David-coin bruger følgende computerprogrammer eller -systemer:

[komplet med systemets navn, hvorfor det bruges, underliggende logik, betydning og forventede konsekvenser for den pågældende]


Hvor længe lagrer vi personoplysninger

David-Coin opbevarer ikke dine personlige data længere, end det er strengt nødvendigt for at realisere de mål, som dine data indsamles til. Vi bruger følgende opbevaringsperioder til følgende (kategorier) af personlige data:

(Kategori) personlige data> Opbevaringsperiode> Årsag
Personalia> Opbevaringsperiode> Årsag
Adresse> Opbevaringsperiode> Årsag
Og så videre> Opbevaringsperiode> Årsag


Deling af personlige data med tredjepart
David-coin leverer kun til tredjepart og kun hvis dette er nødvendigt for udførelsen af ​​vores aftale med dig eller for at overholde en juridisk forpligtelse.


Cookies eller lignende teknikker, som vi bruger
David-coin bruger funktionelle, analytiske og tracking cookies. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i browseren på din computer, tablet eller smartphone, når du først besøger dette websted. David-coin bruger cookies med en rent teknisk funktionalitet. Disse sikrer, at webstedet fungerer korrekt, og at for eksempel dine foretrukne indstillinger huskes. Disse cookies bruges også til at få webstedet til at fungere korrekt og til at optimere det. Derudover placerer vi cookies, der holder styr på din surfeadfærd, så vi kan tilbyde tilpasset indhold og reklamer.

På dit første besøg på vores websted har vi allerede informeret dig om disse cookies og bedt om tilladelse til at placere dem.

Du kan fravælge cookies ved at indstille din internetbrowser, så den ikke længere gemmer cookies. Derudover kan du også slette alle oplysninger, der tidligere er gemt via indstillingerne i din browser.

Se for en forklaring: https://veiliginternetten.nl/themes/s Situation / cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee /


Se, ændre eller slet data
Du har ret til at se, rette eller slette dine personlige data. Derudover har du ret til at trække dit samtykke tilbage til databehandlingen eller til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige data af David-coin, og du har retten til dataportabilitet. Dette betyder, at du kan indsende en anmodning til os om at sende de personlige data, som vi opbevarer om dig, i en computerfil til dig eller en anden organisation, der er nævnt af dig.

Du kan sende en anmodning om adgang, korrektion, sletning, dataoverførsel af dine personlige data eller anmode om annullering af dit samtykke eller indsigelse mod behandlingen af ​​dine personlige data til .

For at sikre, at anmodningen om adgang er blevet fremsat af dig, beder vi dig om at sende en kopi af dit ID med anmodningen. Gør dit pasfoto, MRZ (maskinlæsbar zone, strimlen med numre i bunden af ​​passet), pasnummer og borgerservicenummer (BSN) sort i denne kopi. Dette er for at beskytte dit privatliv. Vi vil svare på din anmodning så hurtigt som muligt, men inden for fire uger.

David-coin vil også gerne påpege, at du har mulighed for at indgive en klage til den nationale tilsynsmyndighed, den nederlandske databeskyttelsesmyndighed. Du kan gøre dette via følgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hvordan vi beskytter personlige data
David-coin tager beskyttelsen af ​​dine data alvorligt og træffer passende forholdsregler for at forhindre misbrug, tab, uautoriseret adgang, uønsket videregivelse og uautoriseret ændring. Hvis du har indtryk af, at dine data ikke er sikret korrekt, eller der er tegn på misbrug, bedes du kontakte vores kundeservice eller via

Blog

Willem 1 og hans mønt


I modsætning til hvad du måske forventer, er kong Willem I ikke den første konge i Holland. Det var Louis Napoleon. Denne yngre bror til Napoleon Bonaparte blev kronet til konge af Holland af diktatoren pur sang. Lodewijk Napoleon havde endnu ikke vundet hollændernes hjerte. Efter århundreder med at være republik blev de pludselig et monarki.

Læs mere ...

Den romerske æra og dens mønter

Alle har deres eget billede af det romerske imperium. Måske kendt af dig for de stadig eksisterende akvædukter, gladiatorerne på arenaen, filmene om romerne med deres kejsere, våben og rustninger eller måske den store handel? Men hvor startede det hele egentlig?

Læs mere ...

(Floor) investerer med mønter?


Denne gamle pengeentusiast tog det meget bogstaveligt, da denne samler hørte, at det også var muligt at investere dit eget toiletgulv med gamle øre fra Guilder-æraen. (Vil du også lave et sådant gulv? Læs den detaljerede version i bunden af, hvordan du også kan investere et gulv med mønter).

Læs mere ...