Gratis verzending vanaf 75 euro binnen NL
Vertrouwd en ervaren
Verzamel leuke extra's bij uw aankopen


Nog geen producten in uw winkelwagen.

Zoom Image

Europa 1 Euro 2023 Diego Adios biljet

UNC
€ 5,95
Kwaliteit
UNC
Beschrijving

Europa 1 Euro 2023 Diego Adios biljet
Beperkte oplage: 3.900 stuks

Diego Armando Maradona was een Argentijns profvoetballer en voetbaltrainer. Hij wordt beschouwd als een van de beste voetballers ooit. Bij een door de FIFA georganiseerde peiling werd Maradona door het publiek verkozen tot beste voetballer van de twintigste eeuw. Gedurende zijn leven kon de hele wereld genieten van zijn voetbalkunsten en heeft hij ook in Europa gespeeld. Zijn fans gaven hem de bijnamen El Diez (Tien), naar zijn rugnummer (10) bij SSC Napoli, en Pelusa (Pluisje). Op 25 november 2020 kwam Maradona in Dique Luján in zijn thuisland thuis te overlijden aan de gevolgen van een hartstilstand.

Ter nagedachtenis is dit biljet uitgegeven: “AD10S” we hebben allemaal van de wedstrijd genoten.

Zie scans voor meer details.
Voor vragen stuur ons gerust een bericht.

Soort
Euro special note
Land
Europa
Bankbiljet waarde
1 Euro

Blogs over munten

Beatrix en haar muntslag

Beatrix Wilhelmina Armgard werd op 31 januari 1938 in Baarn geboren als eerste kind van Prinses Juliana en Prins Bernhard. Een deel van haar jeugd bracht ze vanwege de 2e Wereldoorlog door in Canada. Beatrix volgde onderwijs aan het Baarns Lyceum en studeerde later in Leiden rechten, sociologie en geschiedenis. Op 7 februari 1956 werd zij als erfgenaam de kroon' geïnstalleerd als lid van de Raad van State, het hoogste adviescollege van de regering.

Lees meer...

Juliana en haar muntslag


Juliana
Louise Emma Marie Wilhelmina werd geboren in Den Haag op 30 april 1909 en was het enige kind van Koningin Wilhelmina en Prins Hendrik van Mecklenburg-Schwerin. Na een aantal miskramen van Wilhelmina groeide de vrees dat een troon-opvolger zou uitblijven. Met de geboorte van dit prinsesje ging er dan ook een zucht van verlichting door het land.

Lees meer...

Wilhelmina en haar muntslag


Wilhelmina Helena Paulina Maria werd geboren in 's-Gravenhage op 31 augustus 1880. Zij was het enige kind van Willem III en diens tweede vrouw Emma van Waldeck-Pyrmont. Omdat alle kinderen uit het eerste huwelijk van Willem III al voor zijn dood waren overleden, werd Wilhelmina bij het overlijden van haar vader op 23 november 1890 Koningin der Nederlanden onder voogdij schap van haar moeder Koningin Emma.

Lees meer...

Contact

Betaal veilig met

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe collecties en aanbiedingen.Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.