Dorëzimi dhe kostot e transportit

Levering:

Ne bëjmë më të mirën për t'ju dorëzuar porosinë tuaj të vendosur sa më shpejt të jetë e mundur. Ne përpiqemi të dërgojmë porosi përpara orës 16:00 në të njëjtën ditë. Shumica e produkteve që ne furnizojmë janë menjëherë të disponueshme. Sidoqoftë, mund të ndodhë që një produkt nuk është më në magazinë ose mund të dorëzohet me porosi. Kjo është deklaruar edhe me produktin që keni porositur, përfshirë numrin e ditëve të dorëzimit. Ne do t'ju mbajmë të informuar për këtë sa më mirë që të jetë e mundur. Mbani në mend se ne dërgojmë vetëm në ditë pune. Ne dërgojmë letrat dhe paketat tona me Post NL. Me kusht që të porosisni para 16:00 dhe postimi të jetë në kohë, ju do të merrni porosinë tuaj ditën tjetër (të punës). Kushtoj vëmendje! Porositja të Premten zakonisht arrin të Martën pas fundjavës. Për pyetje të mëtejshme, mos hezitoni të na kontaktoni.

 

Kostot e transportit dhe transporti falas:

Ju do të merrni nga ne për porosi nga 50 euro transport falas në të gjithë Hollandën. Kategoria Metal i çmuar është një përjashtim për këtë. Nëse një produkt është në kategorinë e metaleve të çmuar, nuk llogaritet në shumën prej 50 eurosh. Nëse porosisni 50 euro ose më shumë në produkte dhe produkte të tjera nga kategoria e metaleve të çmuar, transporti i plotë është gjithashtu falas.
Për porositë jashtë Hollandës ne ngarkojmë kostot e transportit dhe nuk ka asnjë mundësi transporti falas. Me porosi në Hollandë kostot e transportit ngarkohen nën 50 euro. Për këtë ne kemi 4 opsionet e mëposhtme:

-Shërbim deri në 100 gram: 2,50 €
-Shërbim deri në 350 gram: 3,95 €
-Sportimi deri në 2 kg (pako letre): 4,95 €
- Transport i regjistruar / i siguruar deri në 9,5 kg si paketë: 9,50 €

 

Fatkeqësisht, nuk është më e mundur që produktet të transportohen ndërkombëtarisht me postë të rregullt. Kjo siguron që është e mundur të dërgohet vetëm për pako. Këto pako do të transportohen të siguruara. Zbatohen tarifat e mëposhtme;

 

Në Europë:

- Transporti i paketës deri në 1,9 kg: 17,50 €
-Paketimi i paketës deri në 4,5 kg: 27,50 €
- Paketimi i transportit deri në 9,5 kg: 30 €, -
-Paketimi i paketimit deri në 19 kilogramë: 40 €

Botëror:

- Transporti i paketës deri në 1,9 kg: 32,50 €
-Paketimi i paketës deri në 4,5 kg: 49,50 €
- Paketimi i transportit deri në 9,5 kg: 60 €, -
-Paketimi i paketimit deri në 19 kilogramë: 115 €

Largohu:

A jetoni në Dordrecht apo së shpejti do të jeni në zonë? Pastaj zgjidhni opsionin për të mbledhur me pagesën tuaj. Ky opsion është sigurisht falas dhe gjithashtu kursen shpenzime për ju si klient. Grumbullimi bëhet me takim, megjithatë, ju lutemi na kontaktoni në telefon në 06-81285467 ose me email .

Blog

Willem 1 dhe monedha e tij


Në kundërshtim me atë që mund të prisni, Mbreti Willem I nuk është mbreti i parë i Holandës. Ky ishte Louis Napoleoni. Ky vëlla më i vogël i Napoleon Bonapartit u kurorëzua mbret i Holandës nga diktatori pur këndoi. Lodewijk Napoleon ende nuk kishte fituar zemrën e holandezëve. Pas shekujve të të qenit republikë, ata papritmas u bënë monarki.

Lexoni më shumë ...

Epoka romake dhe monedha e saj

Të gjithë kanë imazhin e tyre të Perandorisë Romake. Ndoshta i njohur për ju për ujësjellësit akoma ekzistues, gladiatorët në arenë, filmat për romakët me perandorët e tyre, armët dhe blindat apo ndoshta tregtinë e madhe? Por nga filloi gjithçka?

Lexoni më shumë ...

(Kati) duke investuar me monedha?


Ky entuziast i vjetër i parave e mori atë fjalë për fjalë, kur ky koleksionist dëgjoi se ishte gjithashtu e mundur të investonit dyshemenë tuaj të tualetit me qindarka të vjetra nga epoka e Guilder. (A dëshironi gjithashtu të bëni një dysheme të tillë? Lexoni versionin e detajuar në fund të mënyrës se si mund të investoni edhe një dysheme me monedha).

Lexoni më shumë ...

Kontakti

Paguaj me siguri me

newsletter

Regjistrohuni në buletinin dhe qëndroni të informuar për koleksionet dhe ofertat e reja.Duke vazhduar, ju pranoni deklaratën tonë të privatësisë.