blerje

Shitet monedhat, kartëmonedhat, ari apo argjendi?

06-81285467

Përmes përvojës shumë vjeçare në industrinë e Monedhave dhe Kartmonedhave, ne mund t'ju ofrojmë këshillat e duhura dhe një çmim të besueshëm. 
Ne jemi të lumtur t'ju japim një tregues falas të vlerës së pasurisë tuaj në zyrën tonë. Me kërkesë, ne gjithashtu bëjmë një vlerësim të vendndodhjes. 

Ne jemi të interesuar për të gjitha (koleksionet)

-Monedha
-Shënime bankare
-Ari dhe argjend
- (Euro) Koleksionet e Pullave
- Shenjat
-Artet e tjera të koleksionit

Mos ngurroni të na kontaktoni dhe të zbuloni vlerën e pronës tuaj!
 

na telefononi (06-81285467) të na dërgoni me postë elektronike () për të caktuar një takim.
Ju gjithashtu mund të përdorni formularin e kontaktit më poshtë dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur. 

Kontakti

Input pavlefshme

Input pavlefshme

Input pavlefshme

Input pavlefshme

Input pavlefshme

Blog

Willem 1 dhe monedha e tij


Në kundërshtim me atë që mund të prisni, Mbreti Willem I nuk është mbreti i parë i Holandës. Ky ishte Louis Napoleoni. Ky vëlla më i vogël i Napoleon Bonapartit u kurorëzua mbret i Holandës nga diktatori pur këndoi. Lodewijk Napoleon ende nuk kishte fituar zemrën e holandezëve. Pas shekujve të të qenit republikë, ata papritmas u bënë monarki.

Lexoni më shumë ...

Epoka romake dhe monedha e saj

Të gjithë kanë imazhin e tyre të Perandorisë Romake. Ndoshta i njohur për ju për ujësjellësit akoma ekzistues, gladiatorët në arenë, filmat për romakët me perandorët e tyre, armët dhe blindat apo ndoshta tregtinë e madhe? Por nga filloi gjithçka?

Lexoni më shumë ...

(Kati) duke investuar me monedha?


Ky entuziast i vjetër i parave e mori atë fjalë për fjalë, kur ky koleksionist dëgjoi se ishte gjithashtu e mundur të investonit dyshemenë tuaj të tualetit me qindarka të vjetra nga epoka e Guilder. (A dëshironi gjithashtu të bëni një dysheme të tillë? Lexoni versionin e detajuar në fund të mënyrës se si mund të investoni edhe një dysheme me monedha).

Lexoni më shumë ...

Kontakti

Paguaj me siguri me

newsletter

Regjistrohuni në buletinin dhe qëndroni të informuar për koleksionet dhe ofertat e reja.Duke vazhduar, ju pranoni deklaratën tonë të privatësisë.