Nog geen producten in uw winkelwagen.Inkoop

Uw munten, bankbiljetten, goud of zilver verkopen?

06-81285467

Door vele jaren ervaring in de Munten en Bankbiljetten branche kunnen wij u voorzien van het juiste advies en een betrouwbare prijs. 
Wij geven u graag een gratis indicatie van de waarde van uw munten en bankbiljetten bij ons op kantoor. Op verzoek doen wij ook een taxatie op locatie. 

Wij zijn geïnteresseerd in alle (verzamelingen)

- Munten
- Bankbiljetten
- Gouden en zilveren munten
- (Euro) Postzegelverzamelingen
- Penningen

- Overige verzamelitems

Neem vrijblijvend contact met ons en ontdek de waarde van uw bezit!
 

Bel ons (06-81285467) of mail ons () om een afspraak te maken.
U kunt ook gebruik maken van het onderstaand contactformulier, dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact opnemen. 

Contact

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Blog

Willem III en zijn muntslag


Doordat de vader van Willem III graag in Brussel was, zou Willem III in 1817 in Brussel geboren worden. Aan het Franstalige hof waar Willem III opgroeide zou hij voornamelijk Guillaume worden genoemd. De volledige naam van Guillaume was Willem Alexander Paul Frederik Lodewijk. De Alexander en Paul waar hij naar vernoemd is waren respectievelijk zijn Oom Alexander I van Rusland en zijn Opa Paul I van Rusland; beide Tsaren der Russen. De rest van de namen waren al eeuwenlang populair in de geslachten van Oranje en Nassau.

Lees meer...

Willem II en zijn muntslag


Aan het Nederlandse hof werd voornamelijk Frans gesproken. Het was dé nette taal om je mee te onderscheiden van het gepeupel. Het verbaasd dan ook niet dat Willem een Franstalige versie op zijn naam als roepnaam had: Guillot. Als knaapje van twee moest hij met zijn familie vluchten uit het land waar hij later koning van zou zijn; naar Berlijn in Pruisen. Daar zou Guillot opgroeien aan het Pruisische hof en op zijn elfde beginnen aan de militaire academie. 

Lees meer...

Willem I en zijn muntslag


Anders dan je misschien zou verwachten is koning Willem I niet de eerste koning van Nederland. Dat was Lodewijk Napoleon. Dit jongere broertje van Napoleon Bonaparte werd tot koning van Holland gekroond door de dictator pur sang. Lodewijk Napoleon moest het hart van de Nederlanders nog winnen. Na eeuwen een republiek te zijn geweest werden ze ineens een monarchie.

Lees meer...

Contact

Betaal veilig met

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe collecties en aanbiedingen.Door verder te gaan, gaat u akkoord met onze privacyverklaring.