Još nema proizvoda u vašoj košarici.



Izjava o privatnosti

Davidov novčić, koji se nalazi na adresi Transvaalstraat 5, odgovoran je za obradu osobnih podataka kako je prikazano u ovoj izjavi o privatnosti.

Kontakt podaci:
www.david-coin.com
Transvaalstraat 5
3312 EX Dordrecht
+ 31 (0) 681285467
David van Vugt službenik za zaštitu podataka David-coin Do koga je moguće doći

Osobni podaci koje obrađujemo
David-coin obrađuje vaše osobne podatke zato što koristite naše usluge i / ili jer ih sami dajete.

Ispod ćete pronaći pregled osobnih podataka koje obrađujemo:
- Ime i prezime
- Spol
- Datum rođenja
- Rodna kuća
- Pojedinosti o adresi
- Broj telefona
- Adresa e-pošte
- Ostali osobni podaci koje aktivno pružate, na primjer, kreiranjem profila na ovoj web stranici, u dopisivanju i telefonom
- Podaci o lokaciji
- Informacije o vašim aktivnostima na našoj web stranici
- podatke o vašem surfarskom ponašanju na različitim web mjestima (na primjer zato što je ova tvrtka dio reklamne mreže)
- Popis podataka o kontaktima za kupca putem aplikacije
- internetski preglednik i vrsta uređaja
- Broj bankovnog računa


Posebni i / ili osjetljivi osobni podaci koje obrađujemo
Naša web stranica i / ili usluga ne namjeravaju prikupiti podatke o posjetiteljima web stranica mlađih od 16 godina. Osim ako nemaju dozvolu roditelja ili staratelja. Međutim, ne možemo provjeriti je li posjetitelj stariji od 16 godina. Stoga preporučujemo roditeljima da se uključe u mrežne aktivnosti svoje djece kako bi se spriječilo prikupljanje podataka o djeci bez pristanka roditelja. Ako ste uvjereni da smo bez ovog dopuštenja prikupili osobne podatke o maloljetnici, kontaktirajte nas na , te podatke ćemo izbrisati za vas.


U koju svrhu i na temelju čega obrađujemo osobne podatke
David-Coin obrađuje vaše osobne podatke u sljedeće svrhe:
- Rukovanje s uplatom
- Slanje naše brošure i / ili reklamne brošure
- Da biste mogli obavljati naše usluge da vas mogu nazvati ili poslati e-poštom
- Da bismo vas obavijestili o promjenama naših usluga i proizvoda
- Da vam ponudim mogućnost stvaranja računa
- Da vam isporučim robu i usluge
- David-coin analizira vaše ponašanje na web mjestu kako bi poboljšao web mjesto i asortiman proizvoda i usluga prilagodio vašim željama.
- David-coin prati vaše surfanje na različitim web stranicama s kojima naše proizvode i usluge prilagođujemo vašim potrebama.
- David-coin također obrađuje osobne podatke ako smo na to zakonski obvezani, poput podataka koji su nam potrebni za prijavu poreza.


Automatizirano odlučivanje
David-coin donosi odluke bez obzira temelji li se na automatiziranoj obradi stvari koje mogu imati (značajne) posljedice za ljude. To su odluke koje donose računalni programi ili sustavi, bez uključivanja osobe (na primjer, zaposlenika David-coina). David-coin koristi sljedeće računalne programe ili sustave:

[zajedno s nazivom sustava, zašto se koristi, na osnovi logike, važnosti i očekivanih posljedica za dotičnu osobu]


Koliko dugo pohranjujemo osobne podatke

David-Coin ne pohranjuje vaše osobne podatke duže nego što je to nužno potrebno kako bi ostvarili ciljeve zbog kojih se vaši podaci prikupljaju. Koristimo sljedeća razdoblja zadržavanja za sljedeće (kategorije) osobnih podataka:

(Kategorija) osobni podaci> Razdoblje čuvanja> Razlog
Personalije> Razdoblje zadržavanja> Razlog
Adresa> Razdoblje zadržavanja> Razlog
Itd.> Razdoblje zadržavanja> Razlog


Dijeljenje osobnih podataka s trećim stranama
David-coin pruža samo trećim stranama i samo ako je to neophodno za izvršavanje našeg sporazuma s vama ili za ispunjenje zakonske obveze.


Kolačići ili slične tehnike koje koristimo
David-coin koristi funkcionalne, analitičke i kolačiće za praćenje. Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se sprema u preglednik vašeg računala, tableta ili pametnog telefona prilikom prvog posjeta ovoj web stranici. David-coin koristi kolačiće s isključivo tehničkom funkcionalnošću. Time se osigurava da web stranica ispravno funkcionira i da se, primjerice, pamte željene postavke. Ovi se kolačići također koriste kako bi web stranica ispravno radila i optimizirala je. Pored toga postavljamo kolačiće koji prate vaše surfanje i ponašanje tako da možemo ponuditi prilagođeni sadržaj i reklame.

Pri prvom posjetu našoj web stranici već smo vas obavijestili o ovim kolačićima i zatražili dopuštenje za njihovo postavljanje.

Kolačiće možete isključiti postavljanjem internetskog preglednika tako da više ne pohranjuje kolačiće. Uz to možete izbrisati i sve prethodno spremljene podatke putem postavki vašeg preglednika.

Za objašnjenje pogledajte: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Recenzije - WebshopKeur

Recenzije prikupljamo putem platforme WebwinkelKeur. Ako ostavite recenziju putem WebwinkelKeur-a, dužni ste dati svoje ime i e-mail adresu. WebwinkelKeur dijeli ove informacije s nama kako bismo recenziju mogli povezati s vašom narudžbom. WebwinkelKeur također objavljuje vaše ime na vlastitoj web stranici. U nekim slučajevima WebwinkelKeur vas može kontaktirati kako bi objasnio vašu recenziju. U slučaju da vas pozovemo da ostavite recenziju, podijelit ćemo vaše ime i e-mail adresu s WebwinkelKeur. Oni koriste ove informacije samo u svrhu pozivanja da ostavite recenziju. WebwinkelKeur je poduzeo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere za zaštitu Vaših osobnih podataka. WebwinkelKeur zadržava pravo angažiranja trećih strana za pružanje usluge, za što smo dali dopuštenje WebwinkelKeur-u. Sva gore navedena jamstva u pogledu zaštite Vaših osobnih podataka vrijede i za dijelove usluge za koje WebwinkelKeur angažira treće strane.

“Smatramo da je važno da recenzije daju najbolju moguću sliku naših proizvoda i usluga. Naše preglede stoga nepristrano provodi WebshopKeur.

Webwinkelkeur je poduzeo mjere kako bi zajamčio autentičnost recenzija. Možete pročitati koje su to mjere ovo.

Naši kupci nisu nagrađeni za pisanje recenzija. Nikakvi popusti ili drugi darovi neće biti davani.”


Prikaz, izmjena ili brisanje podataka
Imate pravo na pregled, ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka. Pored toga, imate pravo povući svoj pristanak na obradu podataka ili prigovoriti na obradu vaših osobnih podataka od strane David-coina i imate pravo na prenosivost podataka. To znači da nam možete podnijeti zahtjev za slanje osobnih podataka koje držimo o vama u računalnoj datoteci vama ili drugoj organizaciji koju spominjete vi.

Možete poslati zahtjev za pristup, ispravku, brisanje, prijenos podataka svojih osobnih podataka ili zahtjev za otkazivanje vašeg pristanka ili prigovora na obradu vaših osobnih podataka na .

Da biste osigurali da ste zahtjev za pristup podnijeli, molimo vas da pošaljete kopiju svoje osobne iskaznice sa zahtjevom. Na ovoj kopiji napravite crnu fotografiju svoje putovnice, MRZ (strojno čitljiva zona, traka s brojevima na dnu putovnice), broj putovnice i broj službene službe (BSN). Ovo je zaštita vaše privatnosti. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev što je prije moguće, ali u roku od četiri tjedna.

David-coin također želi istaknuti da imate priliku podnijeti žalbu nacionalnom nadzornom tijelu, Nizozemskoj agenciji za zaštitu podataka. To možete učiniti putem sljedeće veze: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Kako štitimo osobne podatke
David-coin ozbiljno shvaća zaštitu vaših podataka i poduzima odgovarajuće mjere za sprečavanje zloupotrebe, gubitka, neovlaštenog pristupa, neželjenog otkrivanja i neovlaštene izmjene. Ako imate dojam da vaši podaci nisu pravilno zaštićeni ili postoje pokazatelji zloupotrebe, obratite se našoj službi za korisnike ili putem

Blog

William III i njegov kovanica


Budući da je otac Willema III volio biti u Bruxellesu, William III će se roditi u Bruxellesu 1817. Na francuskom govornom području gdje je William III odrastao, uglavnom bi se zvao Guillaume. Guillaumeovo puno ime bilo je Willem Alexander Paul Frederik Lodewijk. Aleksandar i Pavao po kojima je dobio ime bili su njegov ujak Aleksandar I iz Rusije i njegov djed Pavao I iz Rusije; oba cara ruska. Ostala su imena stoljećima bila popularna u rodovima Orange i Nassau.

Opširnije ...

Willem II i njegov novac


Na nizozemskom se dvoru uglavnom govorilo francuski. Bio je to uredan jezik kojim se možete razlikovati od mafije. Stoga ne čudi što je Willem kao nadimak imao verziju na francuskom jeziku: Guillot. Kao dječak od dvije godine morao je s obitelji pobjeći iz zemlje čiji će kasnije biti kralj; u Berlin u Pruskoj. Tamo bi Guillot odrastao na pruskom dvoru i s jedanaest godina krenuo na vojnu akademiju. 

Opširnije ...

Vilim I. i njegov novac


Suprotno onome što biste mogli očekivati, kralj Willem I nije prvi kralj Nizozemske. To je bio Louis Napoleon. Ovog mlađeg brata Napoleona Bonapartea okrunio je nizozemski kralj diktator pur sang. Lodewijk Napoleon tek je trebao osvojiti srce Nizozemaca. Nakon što su stoljećima bili republika, odjednom su postali monarhija.

Opširnije ...

Kontakt

Sigurno plaćajte

bilten

Prijavite se za bilten i budite informirani o novim kolekcijama i ponudama.

Dutch Dutch