Δήλωση απορρήτου

Ντέιβιντ νόμισμα, που βρίσκεται στη Transvaalstraat 5, είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, όπως φαίνεται στην παρούσα δήλωση απορρήτου.

Στοιχεία επικοινωνίας:
www.david-coin.com
Transvaalstraat 5
3312 EX Ντόρντρεχτ
+ 31 (0) 681285467
Ο David van Vugt είναι ο υπεύθυνος προστασίας δεδομένων του νομίσματος David

Προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε
Η David-coin επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα επειδή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή / και επειδή τα παρέχετε εσείς οι ίδιοι.

Παρακάτω θα βρείτε μια επισκόπηση των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε:
- Όνομα και επώνυμο
- Φύλο
- Ημερομηνια γεννησης
- Τόπος γέννησης
- Στοιχεία διευθύνσεων
- Τηλεφωνικός αριθμός
- Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
- Άλλα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε ενεργά, για παράδειγμα δημιουργώντας ένα προφίλ σε αυτόν τον ιστότοπο, σε αλληλογραφία και μέσω τηλεφώνου
- Δεδομένα τοποθεσίας
- Πληροφορίες για τις δραστηριότητές σας στον ιστότοπό μας
- Δεδομένα σχετικά με τη συμπεριφορά του σερφ σε διαφορετικούς ιστότοπους (για παράδειγμα επειδή αυτή η εταιρεία αποτελεί μέρος ενός διαφημιστικού δικτύου)
- Λίστα στοιχείων επικοινωνίας πελατών μέσω μιας εφαρμογής
- Πρόγραμμα περιήγησης στο Internet και τύπου συσκευής
- Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού


Ειδικά ή / και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε
Ο ιστότοπός μας ή / και η υπηρεσία μας δεν σκοπεύουν να συλλέξουν δεδομένα σχετικά με επισκέπτες ιστότοπων κάτω των 16 ετών. Εκτός εάν έχουν άδεια γονέα ή κηδεμόνα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να ελέγξουμε εάν ένας επισκέπτης είναι μεγαλύτερος από 16 ετών. Προτείνουμε λοιπόν στους γονείς να συμμετέχουν στις διαδικτυακές δραστηριότητες των παιδιών τους, προκειμένου να αποτραπεί η συλλογή δεδομένων σχετικά με τα παιδιά χωρίς τη γονική συγκατάθεση. Εάν είστε πεπεισμένοι ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά στοιχεία σχετικά με έναν ανήλικο χωρίς αυτήν την άδεια, επικοινωνήστε μαζί μας στο , θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες για εσάς.


Για ποιο σκοπό και σε ποια βάση επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα
Ο David-Coin επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:
- Διαχείριση της πληρωμής σας
- Αποστολή του ενημερωτικού μας δελτίου και / ή διαφημιστικού φυλλαδίου
- Για να μπορέσουμε να σας καλέσω ή να σας στείλουμε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εάν είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των υπηρεσιών μας
- Για να σας ενημερώσουμε για αλλαγές στις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας
- Για να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού
- Για να σας παραδώσουμε αγαθά και υπηρεσίες
- Ο David-coin αναλύει τη συμπεριφορά σας στον ιστότοπο προκειμένου να βελτιώσει τον ιστότοπο και να προσαρμόσει το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών στις προτιμήσεις σας.
- Το David-coin ακολουθεί τη συμπεριφορά σας στο σερφ σε διάφορους ιστότοπους με τους οποίους προσαρμόζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες σας.
- Ο David-coin επεξεργάζεται επίσης προσωπικά δεδομένα εάν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε, όπως πληροφορίες που χρειαζόμαστε για τη φορολογική μας δήλωση.


Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων
Ο David-coin λαμβάνει αποφάσεις είτε βασίζεται είτε όχι σε αυτοματοποιημένη επεξεργασία σε θέματα που μπορεί να έχουν (σημαντικές) συνέπειες για τους ανθρώπους. Πρόκειται για αποφάσεις που λαμβάνονται από προγράμματα ή συστήματα υπολογιστών, χωρίς τη συμμετοχή ενός ατόμου (για παράδειγμα, ενός υπαλλήλου του David-coin). Ο David-coin χρησιμοποιεί τα ακόλουθα προγράμματα ή συστήματα υπολογιστών:

[πλήρης με το όνομα του συστήματος, γιατί χρησιμοποιείται, υποκείμενη λογική, σημασία και αναμενόμενες συνέπειες για τον ενδιαφερόμενο]


Πόσο καιρό αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα

Ο David-Coin δεν αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα περισσότερο από όσο είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη των στόχων για τους οποίους συλλέγονται τα δεδομένα σας. Χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες περιόδους διατήρησης για τις ακόλουθες (κατηγορίες) προσωπικών δεδομένων:

(Κατηγορία) προσωπικά δεδομένα> Περίοδος διατήρησης> Αιτία
Προσωπικότητα> Περίοδος διατήρησης> Λόγος
Διεύθυνση> Περίοδος διατήρησης> Αιτία
Κ.λπ.> Περίοδος διατήρησης> Αιτία


Κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων με τρίτους
Το David-coin παρέχει μόνο σε τρίτους και μόνο εάν αυτό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της συμφωνίας μας με εσάς ή για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση.


Cookies ή παρόμοιες τεχνικές που χρησιμοποιούμε
Το David-coin χρησιμοποιεί λειτουργικά, αναλυτικά και cookie παρακολούθησης. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που είναι αποθηκευμένο στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone σας όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά αυτόν τον ιστότοπο. Ο David-coin χρησιμοποιεί cookies με καθαρά τεχνική λειτουργικότητα. Αυτά διασφαλίζουν ότι ο ιστότοπος λειτουργεί σωστά και ότι, για παράδειγμα, θυμάται τις προτιμώμενες ρυθμίσεις σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται επίσης για να λειτουργήσει σωστά ο ιστότοπος και να βελτιστοποιηθεί. Επιπλέον, τοποθετούμε cookie που παρακολουθούν τη συμπεριφορά σας σερφ ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε προσαρμοσμένο περιεχόμενο και διαφημίσεις.

Κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας, σας έχουμε ήδη ενημερώσει σχετικά με αυτά τα cookie και ζητήσαμε άδεια να τα τοποθετήσετε.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τα cookie ρυθμίζοντας το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Διαδίκτυο, ώστε να μην αποθηκεύει πλέον cookie. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να διαγράψετε όλες τις πληροφορίες που είχαν ήδη αποθηκευτεί μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας.

Για μια εξήγηση, δείτε: https://veiliginternetten.nl/themes/s Κατάσταση / cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee /


Προβολή, τροποποίηση ή διαγραφή δεδομένων
Έχετε το δικαίωμα να προβάλετε, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία δεδομένων ή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τον David-coin και έχετε το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα σε εμάς για την αποστολή των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε σχετικά με εσάς σε ένα αρχείο υπολογιστή σε εσάς ή σε άλλο οργανισμό που αναφέρεται από εσάς.

Μπορείτε να στείλετε ένα αίτημα για πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, μεταφορά δεδομένων των προσωπικών σας δεδομένων ή αίτημα για ακύρωση της συγκατάθεσής σας ή αντίρρηση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε .

Για να βεβαιωθείτε ότι το αίτημα πρόσβασης έχει υποβληθεί από εσάς, σας ζητάμε να στείλετε ένα αντίγραφο του αναγνωριστικού σας μαζί με το αίτημα. Κάντε αυτό το αντίγραφο τη φωτογραφία διαβατηρίου σας, MRZ (ζώνη αναγνώσιμη από μηχανή, τη λωρίδα με αριθμούς στο κάτω μέρος του διαβατηρίου), τον αριθμό διαβατηρίου και τον αριθμό υπηρεσίας πολίτη (BSN). Αυτό είναι για την προστασία του απορρήτου σας. Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας το συντομότερο δυνατό, αλλά εντός τεσσάρων εβδομάδων.

Ο David-coin θα ήθελε επίσης να επισημάνει ότι έχετε την ευκαιρία να υποβάλετε καταγγελία στην εθνική εποπτική αρχή, την Ολλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων. Μπορείτε να το κάνετε μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα
Το David-coin λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία των δεδομένων σας και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για την αποτροπή κακής χρήσης, απώλειας, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, ανεπιθύμητης αποκάλυψης και μη εξουσιοδοτημένης τροποποίησης. Εάν έχετε την εντύπωση ότι τα δεδομένα σας δεν είναι σωστά ασφαλή ή υπάρχουν ενδείξεις κατάχρησης, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας ή μέσω

Blog

Ο Willem 1 και η νομισματοκοπία του


Σε αντίθεση με ό, τι περιμένατε, ο βασιλιάς Willem I δεν είναι ο πρώτος βασιλιάς της Ολλανδίας. Αυτός ήταν ο Λούης Ναπολέων. Αυτός ο μικρότερος αδελφός του Ναπολέοντα Βοναπάρτη στέφθηκε βασιλιάς της Ολλανδίας από τον δικτάτορα πουρ τραγούδησε. Ο Lodewijk Napoleon δεν είχε ακόμη κερδίσει την καρδιά των Ολλανδών. Αφού ήταν δημοκρατία για αιώνες, έγιναν ξαφνικά μοναρχία.

Διαβάστε περισσότερα ...

Η ρωμαϊκή εποχή και τα νομίσματά της

Ο καθένας έχει τη δική του εικόνα για τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Ίσως σας είναι γνωστό για τα υδραγωγεία που υπάρχουν ακόμα, τους μονομάχους στην αρένα, τις ταινίες για τους Ρωμαίους με τους αυτοκράτορες τους, τα όπλα και την πανοπλία τους ή ίσως το μεγάλο εμπόριο; Αλλά από πού ξεκίνησαν όλα;

Διαβάστε περισσότερα ...

(Όροφος) επενδύοντας με κέρματα;


Αυτός ο λάτρης των παλαιών χρημάτων το πήρε πολύ κυριολεκτικά, όταν αυτός ο συλλέκτης άκουσε ότι ήταν επίσης δυνατό να επενδύσετε το δικό σας πάτωμα τουαλέτας με παλιά πένα από την εποχή του Guilder. (Θα θέλατε επίσης να φτιάξετε ένα τέτοιο πάτωμα; Διαβάστε τη λεπτομερή έκδοση στο κάτω μέρος του τρόπου με τον οποίο μπορείτε επίσης να επενδύσετε ένα πάτωμα με κέρματα).

Διαβάστε περισσότερα ...

Επικοινωνία

Πληρώστε με ασφάλεια με

ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο και μείνετε ενημερωμένοι για νέες συλλογές και προσφορές.